Vanliga frågor

Initiativet och erbjudandet är framtaget för att vara helt riskfritt för dig som näringsidkare och avser att höja lägsta nivån inom respektive bransch när det kommer till det digitala varumärket i stort.

Med eRocket – Lead-generator™ kommer din verksamhet få ökad exponering. Det kommer bli lättare att hitta just dig och din verksamhet oavsett stad eller bransch. Detta leder till ökade klick, fler leads men framförallt fler kunder.

Självklart! i samband med ni blir kunder så kommer det automatiskt att skickas ut ett formulär där man kan lämna in de texter och bilder som man önskar presentera på lead-generatorn.

Ja. Vi har ett marknadsteam som jobbar med att skapa logotyper, videos och bilder. Är du intresserad av att ta den grafiska presentationen till nästa nivå så ta kontakt med oss så hittar vi en lösning.

Det är en väldigt svår fråga att svara på då det beror på en rad olika faktorer som exempelvis sökvolym, auktoritet och område. Det kan ta allt från några dagar till 6 månader att komma in på topp 10 placeringar på önskade sökfraser. Det fina med just eRocket – lead-generator (Performance) är att man betalar inte under tiden man väntar.

Som kund får man ta del utav vår marknadsföringsverktyg. Vid uppstartsprocessen går vi igenom vilka variabler vi tittar på för att avgöra ifall vi gör ett bra jobb eller inte. Total transparens.

Nej! det finns ingen garanti för man syns på förstasidan. Med performance paketet så garanterar vi dock att om man inte finns med topp 10 på önskade sökfraser utgår heller ingen faktura och tjänsten blir kostnadsfri de dagarna som den inte levererar en ”förstasida” placering.

Då plattformen är byggd av våra egna utvecklare kommer vi också se till att den håller sig uppdaterad till den senaste webb-standarden. Det innebär också att man kommer få ta del utav de senaste funktionerna som plattformen erbjuder.