Allmänt

Initiativet och erbjudandet är framtaget för att vara helt riskfritt för dig som näringsidkare och avser att höja lägsta nivån inom respektive bransch när det kommer till det digitala varumärket i stort.

Du får en skräddarsydd webbsida helt kostnadsfritt där vi sedan hjälper dig att synas på webben och få in fler affärer till din verksamhet. Genom digital marknadsförings samt sökmotoroptimering (SEO) så tar vi din verksamhet till nästa nivå där du får träffa fler kunder och driva in mer intäkt. Vi jobbar datadrivet och med transparens, just för att du ska känna dig trygg med din digitala närvaro.

Med din nya skräddarsydda webbplats så kommer du få ökad exponering. Det kommer bli lättare att hitta just dig och din verksamhet oavsett stad eller bransch. Detta leder till ökade klick, fler leads men framförallt fler kunder.

Självklart kan du det. Vi vill dock se över all material innan webben går live. Vi har som mål att ha en hög lägsta nivå och med det kommer det vissa åtaganden. Ett av dom är att all content som är på webben ska vara av hög kvalité.

Ja. Vi har ett marknadsteam som jobbar med att skapa logotyper, videos och bilder. Är du intresserad av att ta den grafiska presentationen till nästa nivå så ta kontakt med oss så hittar vi en skräddarsydd lösning.

Webben och SEO: 1-2 veckor från att start till slutprodukt.

Media och grafik: 1 vecka.

Som kund får man ta del utav vår marknadsföringsverktyg. Vid uppstartsprocessen går vi igenom vilka variabler vi tittar på för att avgöra ifall vi gör ett bra jobb eller inte. Total transparens.

Nej, men det är det vi aktivt kommer försöka se till att förverkliga. Gör ni inte det, så betalar ni inget.

Då vårt egenskapade tema är byggt av våra egna utvecklare kommer vi också se till att den håller sig uppdaterad till den senaste webbstandarden. Det innebär också att man kommer få ta del utav de senaste funktionerna som plattformen erbjuder. Vi tycker det är viktigt att våra kunder har den absolut bästa kvalitativa sidan som är möjligt.

Fakturering

Upplägget är en resultatbaserad modell där du endast blir fakturerad för när de söktermer du har valt hamnar på förstasidan på Google. I det fall söktermerna ej uppfyller rankar på förstasidan, så betalar du ej.

Som vår kund så får du nyttja en kostnadsfri hemsida som är designad för att du ska kunna presentera dig och din verksamhet på bästa sätt. Dessutom ingår support till vår kundtjänst och månadsrapporteringar via Google Analytics.

Du faktureras släpande och månadsvis.
Exempel: Fakturan du betalar i September är resultatet tjänsten har medfört i Augusti.

Kundsupport

Våra kontaktuppgifter

Telefon 08-525 003 15
Epost: hello@erocket.se

För frågor gällande Svensk Digitalisering och deras initiativ, vänligen kontakta information@svenskdigitalisering.se

Varje månad får du ta del utav en rapport där all resultat och information om föregående månad kommer att presenteras.

Via Google Analytics rapporteringsverktyg. Där tar du del utav hur många klick och leads tjänsten har genererat under månaden.

Absolut. Du kommer få ett eget inlogg där du själv kan gå in och följa hur tjänsten påverkar din verksamhet och hemsida.

Ta kontakt med oss här för vidare information.