Allmänt

Initiativet och erbjudandet är framtaget för att vara helt riskfritt för dig som näringsidkare och avser att höja lägsta nivån inom respektive bransch när det kommer till det digitala varumärket i stort.

Med eRocket – Lead-generator™ kommer din verksamhet få ökad exponering. Det kommer bli lättare att hitta just dig och din verksamhet oavsett stad eller bransch. Detta leder till ökade klick, fler leads men framförallt fler kunder.

Självklart! i samband med ni blir kunder så kommer det automatiskt att skickas ut ett formulär där man kan lämna in de texter och bilder som man önskar presentera på lead-generatorn.

Ja. Vi har ett marknadsteam som jobbar med att skapa logotyper, videos och bilder. Är du intresserad av att ta den grafiska presentationen till nästa nivå så ta kontakt med oss så hittar vi en lösning.

Det är en väldigt svår fråga att svara på då det beror på en rad olika faktorer som exempelvis sökvolym, auktoritet och område. Det kan ta allt från några dagar till 6 månader att komma in på topp 10 placeringar på önskade sökfraser. Det fina med just eRocket – lead-generator (Performance) är att man betalar inte under tiden man väntar.

Som kund får man ta del utav vår marknadsföringsverktyg. Vid uppstartsprocessen går vi igenom vilka variabler vi tittar på för att avgöra ifall vi gör ett bra jobb eller inte. Total transparens.

Nej! det finns ingen garanti för man syns på förstasidan. Med performance paketet så garanterar vi dock att om man inte finns med topp 10 på önskade sökfraser utgår heller ingen faktura och tjänsten blir kostnadsfri de dagarna som den inte levererar en ”förstasida” placering.

Då plattformen är byggd av våra egna utvecklare kommer vi också se till att den håller sig uppdaterad till den senaste webb-standarden. Det innebär också att man kommer få ta del utav de senaste funktionerna som plattformen erbjuder.

Fakturering

Med paketet eRocket – lead-generator (Performance) är upplägget 100% prestationsbaserat, vilket innebär att en faktura kommer endast att ställas ut om man under förgående period har haft minst en sökfras som rankat topp 10 på Google. Det är alltså endast när någon av sökfraserna rankar och genererat värde till er som det kommer att ställas ut en faktura.

För våra linjära planer (Basic, Business, Enterprise) så betalar man det fasta belopp som står i det gällande avtal som man signerat i samband med att man blivit kund.

 

  • Sökmotorsoptimerad Lead-generator
  • Kundportal med Analys & Statistik
  • Månadsvisa resultatrapporter
  • Kundsupport

Du faktureras släpande och månadsvis.
Exempel: Fakturan du betalar i September är resultatet tjänsten har medfört i Augusti.

Kundsupport

Våra kontaktuppgifter

Telefon 08-525 003 15
E-post: hello@erocket.se

Varje månad får du ta del utav en rapport där all resultat och information om föregående månad kommer att presenteras. Rapporten skapas upp från vår kundportal på kundportal.erocket.se. All data som finns i rapporten finns också att kolla på direkt i kundportalen där du också enkelt kan välja vilken period du vill utvärdera.

Via vår kundportal på kundportal.erocket.se kan man som kund logga in med inloggningsuppgifter som erhållits i samband med lanseringen. Där tar du del utav hur många klick och leads lead-generatorn har genererat under månaden. Varje månad skickas det dessutom ut en rapport på senaste 30 dagarnas resultat på mail.

Ta kontakt med oss här för vidare information.