Kommer lead-generatorn att se likadan ut hela tiden?

Då plattformen är byggd av våra egna utvecklare kommer vi också se till att den håller sig uppdaterad till den senaste webb-standarden. Det innebär också att man kommer få ta del utav de senaste funktionerna som plattformen erbjuder.

Kan eRocket garantera att att man hamnar på förstasidan på Google?

Nej! det finns ingen garanti för man syns på förstasidan. Med performance paketet så garanterar vi dock att om man inte finns med topp 10 på önskade sökfraser utgår heller ingen faktura och tjänsten blir kostnadsfri de dagarna som den

Hur tar jag del av mätningar och analyser?

Som kund får man ta del utav vår marknadsföringsverktyg. Vid uppstartsprocessen går vi igenom vilka variabler vi tittar på för att avgöra ifall vi gör ett bra jobb eller inte. Total transparens.

Hur lång tid tar det för eRocket att synas på Google?

Det är en väldigt svår fråga att svara på då det beror på en rad olika faktorer som exempelvis sökvolym, auktoritet och område. Det kan ta allt från några dagar till 6 månader att komma in på topp 10 placeringar

Kan eRocket hjälpa mig med texter & fotografier?

Ja. Vi har ett marknadsteam som jobbar med att skapa logotyper, videos och bilder. Är du intresserad av att ta den grafiska presentationen till nästa nivå så ta kontakt med oss så hittar vi en lösning.

Kan jag själv bestämma vilka bilder och vilken innehåll som finns på eRocket?

Självklart! i samband med ni blir kunder så kommer det automatiskt att skickas ut ett formulär där man kan lämna in de texter och bilder som man önskar presentera på lead-generatorn.

Hur kommer eRocket att påverka min verksamhet?

Med eRocket – Lead-generator™ kommer din verksamhet få ökad exponering. Det kommer bli lättare att hitta just dig och din verksamhet oavsett stad eller bransch. Detta leder till ökade klick, fler leads men framförallt fler kunder.

Vad är eRocket?

Initiativet och erbjudandet är framtaget för att vara helt riskfritt för dig som näringsidkare och avser att höja lägsta nivån inom respektive bransch när det kommer till det digitala varumärket i stort.