Kommer min sida se likadan ut hela tiden?

Då vårt egenskapade tema är byggt av våra egna utvecklare kommer vi också se till att den håller sig uppdaterad till den senaste webbstandarden. Det innebär också att man kommer få ta del utav de senaste funktionerna som plattformen erbjuder.

Kan eRocket garantera att att man hamnar på förstasidan på Google?

Nej, men det är det vi aktivt kommer försöka se till att förverkliga. Gör ni inte det, så betalar ni inget.

Hur tar jag del av mätningar och analyser?

Som kund får man ta del utav vår marknadsföringsverktyg. Vid uppstartsprocessen går vi igenom vilka variabler vi tittar på för att avgöra ifall vi gör ett bra jobb eller inte. Total transparens.

Hur lång tid tar det för eRocket att synas på Google?

Webben och SEO: 1-2 veckor från att start till slutprodukt. Media och grafik: 1 vecka.

Kan eRocket hjälpa mig med texter & fotografier?

Ja. Vi har ett marknadsteam som jobbar med att skapa logotyper, videos och bilder. Är du intresserad av att ta den grafiska presentationen till nästa nivå så ta kontakt med oss så hittar vi en skräddarsydd lösning.

Kan jag själv bestämma vilka bilder och vilken content som finns på eRocket?

Självklart kan du det. Vi vill dock se över all material innan webben går live. Vi har som mål att ha en hög lägsta nivå och med det kommer det vissa åtaganden. Ett av dom är att all content som

Hur kommer eRocket att påverka min verksamhet?

Med din nya skräddarsydda webbplats så kommer du få ökad exponering. Det kommer bli lättare att hitta just dig och din verksamhet oavsett stad eller bransch. Detta leder till ökade klick, fler leads men framförallt fler kunder.

Vad innebär tjänsten eRocket?

Du får en skräddarsydd webbsida helt kostnadsfritt där vi sedan hjälper dig att synas på webben och få in fler affärer till din verksamhet. Genom digital marknadsförings samt sökmotoroptimering (SEO) så tar vi din verksamhet till nästa nivå där du

Vad är eRocket?

Initiativet och erbjudandet är framtaget för att vara helt riskfritt för dig som näringsidkare och avser att höja lägsta nivån inom respektive bransch när det kommer till det digitala varumärket i stort.